partitura simpla de pian

_______________________a___ ___ _S_______________ț_ _p__________n_______ e_____a_________ _r___________

sâmbătă, 19 septembrie 2009

fost- au lele şi s- au dus...


Sunt în asemenea hal în chestia asta despre care vorbeşte toată lumea şi care începe cu c, încît am ajuns să mă bucur cel mai mult cînd îmi trimite Radu cîte o leapşă ca să mai am şi eu un subiect pe blog. Deci, leapşa de la Radu întreabă care a fost primul sau prima:
1. maşină
Pe la 5 ani am primit o maşină cu pedale, albastră, iar frate-miu o bicicletă. La o zi diferenţă eu am făcut pojar şi am stat în casă cu febră, iar el a avut grijă în cele trei săptămîni să le strice pe-amîndouă. La fel ca şi carnetul de conducere, a trecut pe lîngă mine în mare viteză.
2. călătorie în perimetrul ţării:
la foarte scurt timp după naştere, dar dacă nu iau în calcul nenumăratele mutări ale părinţilor, ci doar călătoriile de plăcere, prima a fost pe la 7 ani, la mare.
3. călătorie în afara ţării
Nu am fost niciodată în afara ţării.
4. amintire:
pe la 3 ani. Aveam o rochie mov cu trei buzunare roşii.
5. animal de casă:
un iepure care a fost masacrat şi mîncat de rudele mele dragi şi după care am plîns o groază de timp.
6. îndrăgosteală:
Într-a 7-a de un tip pe nume Sorin, care se uita după prietena mea. De atunci cei cu numele Sorin îmi stîrnesc sentimente contradictorii.
7. descoperire:
Într-a 6-a, cînd umblam după gîze pentru insectar, am pus într-un borcan laolaltă fluturii şi lăcustele. Aşa am descoperit că lăcustele mănîncă fluturi.
8. job:
într-a 10-a am lucrat ajutor de ospătar la o cantină din tabăra de la Năvodari.
9. idol:
Victor din Cireşarii. După aia, C.C. Catch
10. creaţie:
ciorba din nisip, apă, pietricele şi frunze, numită papaleaşcă.

Se trimite leapşa Aniellei, lui Tibi şi Mihai.

5 comentarii:

Stefania spunea...

ti-am lasat un mesaj pe mail; era vorba despre o leapsa :). eu nu am timp sa scriu, dar tare as vrea sa citesc ceva despre jocurile copilariei noastre. Eu caut de ceva vreme jocul Pacalici, acela cu personajele imbracate in costume populare. Mi-ar placea tar mult sa-l am...Sunt sigura ca multi(printre care ma numar si eu) au si uitat cum se joaca. Asa ca scrieti ceva despre jocurile copilariei noastre.

Tzuca Bufnitzuca spunea...

Caut de zor prima amintire...dar n-o dibuiesc .

Grădinariu spunea...

Mie numele Sorin îmi stârneşte sentimente belicoase.

spera spunea...

@Ştefania: am să mai caut şi eu jocul Pacalici cu costume populare prin magazine. nu mai ţin minte cum se juca, parcă era un fel de popa prostu. cine rămînea cu carţile în mînă pierdea, aşa îmi amintesc.
@ Anielle: şi mie mi-a fost greu să- mi amintesc, am căutat un eveniment să-l povestesc, dar toate erau de mai tîrziu. cred că poţi inventa tu unul, asta dacă nu-şi aminteşte mama ta prima poznă.
@Mihai: are ceva numele asta. Dar Sorina? Tot belicoase? Mie, de exemplu, Sorina imi place.

Grădinariu spunea...

Sorina e şi mai naşpaliu.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails