partitura simpla de pian

_______________________a___ ___ _S_______________ț_ _p__________n_______ e_____a_________ _r___________

sâmbătă, 23 februarie 2008

voturi artistice.


Cînd e vorba de făcut conturi, scot din mine rezistenţa, pacea şi cadenţa. Într-un final am reuşit. Am votat pentru Roblogfest2008. Am văzut o listă lungă care cred că avea în ea bloguri speciale, am să le vizitez curînd...cum mai scap de milioanele de obligaţii. Anul acesta am votat invitaţii mei pe blog.
Cel mai bun blog personal- mutuo fulcimur. Pentru că Radu îmi este prieten şi coleg, pentru că este un prof. care ar putea să ţină locul oricui în mod profesionist. Pentru că este poet, actor şi cîntă. Iar mie îmi plac artiştii.
Cel mai bun blog nou- Stelian Mihai Grădinariu. Pentru că m-a încurajat să scriu, comentează cu miez şi provocator, poate ţine locul oricărui elev, pentru că este şi el un pui de artist, ocazional poet şi actor.
Cel mai bine scris blog- oleacăderăgaz, Gînditor Privat, pentru că scrie poezie foarte frumoasă, pentru că este un spirit universal, joacă teatru de-adevăratelea, deci şi el este artist, şi, în plus!!
Cel mai bun blog de divertisment, filonous, pentru că Tibi scrie cu umor şi ar fi fost un pictor bun. Şi, în plus, pentru că am copilărit împreună.
Cel mai bun blog despre muzică- muzicăşimuzicieni, pentru că este al unei tinere doamne frumoasă şi pasionată de artă şi în plus, şi ea o artistă, Corinne.
Cel mai bun blog sportiv- fcbotosanionline, pentru că, deşi nu sunt microbistă consecventă, am o mulţime de prieteni care sunt. Din Botoşani. Iar unii dintre ei au cochetat cu teatrul. De pildă, Newton.
Cel mai bun blog- eye-contact, pentru că are fotografii foarte frumoase.
Cel mai bun blog colectiv- citatepedia, pentru că imi pare o idee grozavă să esenţializezi în proverbe cultura lumii. Pe blog.
Din păcate acestea au fost secţiunile la care am putut vota. Pentru că mai am musafiri dragi pe blog, m-am hotărît să mai inventez eu cîteva secţiuni:
Cel mai bun blog muză- Anielle, pentru că îmi place tot ce scrie, optimismul ei …din scris şi pentru că o bănuiesc şi pe ea un pic artistă.
Cel mai bun blog educativ- Ciprians, pentru rezolvările pe care le dă dilemelor morale.
Cel mai bun blog problematic- Dida, pentru subiectele tratate incisiv.
Cel mai bun blog în aşteptare. Aici aş avea două nominalizări, Ocălătoare şi Liviu. Pentru că scriu bine şi au talent muzical(ea) şi dramatic(el).
După cum vedeţi, reperele mele sunt estetice şi afective. Sper spiritele riguroase de pe blog să nu le considere neserioase, pentru mine sunt cele mai importante.

8 comentarii:

Anonim spunea...

Un nou prilej de a mai adăuga un citat la „Ce zic alţii”.

Tzuca Bufnitzuca spunea...

Multumesc , Spera :)!imi place mult categoria asta inchipuita :)

radu spunea...

"ar putea să ţină locul oricui în mod profesionist... este poet, actor şi cîntă" - mulţumesc mult pentru vot, dar cred că laudele astea sunt nişte exagerări mai mari decât China, Japonia şi Taiwanul la un loc.

Anonim spunea...

multumesc, Spera! nu cred ca merit locul pe care cu gratitudine mi l-ai oferit!

Anonim spunea...

Nu te supăra Spera dar eu nu voiesc a avea de-a face cu vreo nominalizare, votare, şamd.


Privatul Gînditor

spera spunea...

@anonim sau privat sau ginditor? Eu am votat că mi s-a părut amuzant, nu am vrut să fac rău nimănui. La Roblogfest nu v-am trecut eu, ci eraţi deja...În plus, faza este depăşită, am înţeles de la Radu că este altă etapă acum, care nu mai are legătură cu voi, cei din lista mea. Nu am avut timp să mă documentez, dar am s-o fac în curînd.

danezia spunea...

mmm... si daca tot e vorba de categorii absolut necesare la roblogfest ar cam trebui una de film.

Cat de curand, in timpul liber o sa caut prin lista nominalizatilor sa vad cam cate bloguri intra in sfera asta.

Pot sa bag mana in foc ca o sa gasesc cel putin 50 pe care se fac in mod frecvent recenzii de filme.

spera spunea...

Ai dreptate. Am găsit şi eu multe articole care mi-au plăcut despre film. Şi la tine pe blog. Succes în demersul pentru roblogfest!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails