partitura simpla de pian

_______________________a___ ___ _S_______________ț_ _p__________n_______ e_____a_________ _r___________

duminică, 18 noiembrie 2007

Două teme

Radu mi-a mai trimis două lepşe, una primită de la machiavellian, la care ar trebui să mă documentez, şi cealaltă de la Hex. Răspund întîi lepşei de la machiavellian.
3. Cea mai naşpa persoană publică promovată în acest an de media românească( se precizează media respectivă). Asta e o chestiune destul de dificilă fiindcă nu-mi place tema şi am chiulit la orele cu pricina bîntuind prin alte locuri. Aşa că nu pot decît să trag cu ochiul prin fiţuici, şi nu prea m-am priceput niciodată. Nu mă mai uit la televizor de 8 luni, deci la acest punct nu pot da decît un răspuns superficial, care e sub nota de trecere.
1.Cel mai prost/stupid/mîrlan/libidinos/retard om politic român . La 1 mă gîndesc să mă leg de trăsătura care le însumează pe celelalte: libidinos. Aici e primul pe listă Vadim. Urmează toţi cei care-l încurajează să rămînă în politică.

2. Cel mai mişto blogger român. Fără “mişto”, expeditorul lepşelor mele este bloggerul meu preferat. Asta şi pentru că de la el pot ajunge la toţi ceilalţi bloggeri mişto.

Iar a doua, care este fontul preferat?
Ca admiratoare a doamnei Filosofie şi a supuşilor ei, filosofii, nu pot decît să scriu înainte de toate, în book antiqua
Se dă leapşa mai departe lui Tibi, Stef., Newton, Niss şi altora care mai vor să scrie.

4 comentarii:

Tzuca Bufnitzuca spunea...

Bine ca mai aflu de la Radu una-alta ..Felicitari ,Spera pt obtinerea gradului I !Iar daca publici pe undeva lucrarea ,da-mi te rog de stire .Mi-ar placea s-o citesc :).

spera spunea...

Multumesc. Toată lumea ia nota 10 la gradul I, cred. Cît despre lucrare, nu o consider atît de valoroasă încît să fie publicată. Dar dacă am să public ceva, îţi spun.

radu spunea...

ai văzut că Anielle se gândeşte la ce s-a gândit domnu' Afloroaei: publicarea lucrării.

spera spunea...

Multumesc, Radu pentru susţinere. Deşi este o lucrare despre adevăr este destul de mincinoasă ca să fie publicată, dar voi reveni cîndva asupra ei...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails