partitura simpla de pian

_______________________a___ ___ _S_______________ț_ _p__________n_______ e_____a_________ _r___________

joi, 28 august 2008

My


Blogul meu are un an. A trecut, ca în orice fel de literatură siropoasă, prin preajma morţii, iubirii şi trădării. Fazele acestea pe care mi le-am dramatizat au fost în zile absolut obişnuite, aşa cum se cade unei interpretări realiste. Trebuie să-l sărbătoresc un pic. Mulţumesc lui Radu care l-a făcut să existe, primului comentator, vizitatorilor şi mai ales irealilor mei destinatari, fără de care totul ar fi fost cu mult mai tern. Ar fi trebuit să pun o altfel de melodie, însă Cohen e preferatul meu, iar aceasta e cea mai recentă obsesie.

10 comentarii:

radu spunea...

la mulţi ani! tre să ne dai de băut! (eu vorbesc! acuş vine şi ziua mea.)

Tzuca Bufnitzuca spunea...

La cat mai multe postari, Spera !

Si blogul meu a implinit un an si am tot vrut sa il sarbatoresc prin doua cuvintele dar m-am luat cu alte treburi. Cred ca totusi ar fi meritat pentru ca datorita lui v-am ,,intalnit" pe tine si pe Radu :).

spera spunea...

Mulţumesc. Şi vouă vă doresc să fiţi mereu veseli ca să mă înveselesc şi eu pe lîngă voi (ca de obicei, plasez măgăreaţa ). Promit să vă invit la primul Banchet virtual. Felicitări pentru primul an!

Anonim spunea...

LA MULT BLOGGING SI DE ACUM INAINTE!

Anonim spunea...

LA MULTI ANI, DRAGA SPERA! LA MULTE POSTARI SI LA MULTI-MULTI CITITORI! Cu drag

Filonous spunea...

Uff, pe mine mă întristează aniversările (probabil că şi pe tine), dar te felicit pentru că ai împlinit un an!

Anonim spunea...

Hey! La multi, multi ani! Si nu cumva sa raresti postarile pentru ca incepe scoala! (din pacate) vezi ca vine cohen sa-ti cante personal pe 21 septembrie la bucuresti! pregateste-te! Raluca

spera spunea...

La mulţi ani şi blogurilor voastre şi la multe gînduri cu folos. Mulţumesc pentru urări. (Ralucăi)Vin sigur la Bucureşti, sper să pot chiuli.

Anonim spunea...

La multi ani si la mai mare! Toate cele bune.

spera spunea...

mulţumesc, link. şi ţie.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails