partitura simpla de pian

_______________________a___ ___ _S_______________ț_ _p__________n_______ e_____a_________ _r___________

marți, 15 decembrie 2009

a 2-a


De cîte ori ninge, eu mi-amintesc de romanele ruseşti cu multe volume, în care ninge cel puţin o dată peste personaje. Mi-au echilibrat emoţiile un Beethoven interpretat germanic.

4 comentarii:

Tzuca Bufnitzuca spunea...

Si asta cu numai putin inainte de ziua lui.

Anna spunea...

Cand acompaniamentul devine sinonim cu peisajul si starea de agregare a... sufletului, totul capata aroma de liniste si fericire.
Imi amintesc cu mult drag armonia pe care o simteam... odinioara, pe o strada a primaverii:), cand mi s-a limpezit privirea intru viata, Adevar si Frumos.
Sper ca sunteti bine si toate va merg din plin!
Cu mult drag,
Ana

spera spunea...

@Anielle: M-am gîndit la el ieri..adică m-am gîndit la faptul că s-a născut un om ca el printre oameni. Mă bucur că trăiesc după naşterea lui şi nu înainte, aş fi fost privată de multă frumuseţe.
@Anna: Regret depărtările noastre. N-am găsit răgaz măcar să-ţi scriu cîteva rînduri la mail-ul tău. De fapt, nu am găsit suficientă relaxare să îţi scriu ceva care să nu ne facă pe amîndouă prea triste. Sunt bine. Şi sper că şi tu eşti. Mulţumesc că îţi pierzi vremea cîteodată pe aici.

Anna spunea...

Atata timp cat stiu ca sunteti bine, nu prea mai conteaza detaliile:). Mi-e tare drag ca ne intalnim si aici, asa cum va intalnesc in filmele, muzica si cartile pe care mi le-ati impartasit - temelie pentru ce si cum sunt astazi. Regretele nu fac bine la ten, asa ca le inlaturam delicat cu un tonic pe baza de... veselie:).
Cat despre vreme...este un castig enorm sa imi pot ostoi din setea de "acasa", regasind aici izvoare care in alte parti au cam secat... Asa ca onoarea este de parte mea.
Va doresc senin, mult spor in toate si mii de bucurii!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails