partitura simpla de pian

_______________________a___ ___ _S_______________ț_ _p__________n_______ e_____a_________ _r___________

duminică, 3 februarie 2008

de la radu şi sagy

Pîna la urmă tot trebuie să înfrunt realitatea crudă. Atîtea celebrităţi care mi-au furat cîte ceva, un ochi, o ureche, părul..! Şi trebuie să trăiesc cu lipsurile astea, care sunt ale mele, zilnic... E o poză din vară, în care mai semăn şi cu femei, cu unele tinere şi frumoase, nu doar cu bărbaţi de peste 60 de ani, ca în cea mai recentă fotografie. Nu mă îndur să o postez, că e primul printre ei fostul papă...
http://www.myheritage.com/collage

5 comentarii:

Anonim spunea...

aşa mai vii de acasă. mereu am spus că femeile seamănă cu bărbaţii. însă cu care bărbaţi? poate dacă îl puneai pe Papa de la Roma te mîntuiai...mai ştii?

spera spunea...

@anonim. Nu ştiu cu care, probabil cu Fiul Omului sau cu alţii fii. Şi taţi, fraţi, etc. În ce priveşte mîntuirea mea, nu cred că depinde vreun pic de poza cu fostul sau actualul papă.

Filonous spunea...

M-am jucat şi eu cu progrămelul ăsta. Eu cred că a fost făcut tocmai ca să ne surprindă. Oricum, e hazliu şi ne gâdilă orgoliul.

Anonim spunea...

Scumpă doamnă, dacă am spus că Papa de la Roma are vreo legătură cu zestrea dvs. genetică e fiind că noi gîndim că asemănătorul nu e întîmplător...şi ceea ce nu e întîmplător e cam necessar, nu-i aşa?...dar dvs. ştiţi mai bine.
Cu respect. Anonima.

spera spunea...

Anonim sau anonimă? Dar de fapt nu contează, cu asemănările astea...Eu ştiu ce crezi tu, scumpe domn anonim, că ştiu eu despre necesitate şi întîmplare...?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails