joi, 20 aprilie 2017

stirile de pranz- felicitare cu prnt-scr

se apropie ora de masă pentru poeți și eu abia mă mișc prin casă.

Incep ca de azi -dimineata, prin a fi rea. astazi ma voi rafui cu niste scriitori buni care au fost confundati cu niste poeti nebuni.
in primul rand voi incepe cu o postare despre scoala, pentru ca suntetm cu totii la cumpana dintre ani.
dragi elevi care studiati pe tot parcursul vietii pe poeti, si aici ma dresez cadrelor didactice incepatoare care sunt la varsta poeziilor incepatoare.
stiti dumneavoastra, dragi cadre didactice incepatoare in poezie ce importanta are pentru un profesor de filosofie, logica, argumentare si psihologie comunicarea cu persoanele oraculare?
stiti dumneavoastra ca spre deosebire de poeti care au fost unii buni, altii nebuni dar daca au fost poeti au fost scriitori buni, deci stiti dumneavoastra ce importanta mare are sa ai in jurul tau persoane cu insusiri superioare?
pentru mine, care sunt crainic la postul de radio, stai putin ca vin acum, sa-mi spal ochii de ninsoare, persoanele cu insusiri superioare sunt multe din ele prezente dar foarte multe absente.
persoanele prezente sunt prezente prin ceva pe care psihologia o numeste fara diacritice scriu ca sa inteleaga si evreii de pe pagina mea, prin imaginea pe care o da prezenta. pentru mine imaginea de reper cand urc scara spre etajul doi este Arghezi, iar Caragiale pe care stiu ca e mult ce va cer, as fi preferat sa fie pus mai jos, la parter. asa ca va rog foarte mult, dati jos toate panourile de pe peretii proaspat noi si puneti inapoi tablourile cu scriitorii vechi pe holul de la 1 la 2. pe holurile de la parter si de la doi, ati putea sa puneti personalitati mai noi, cum ar fii o poza cu noi doi, sau o poza cu un pictor celebru francez de curand plecat dintre noi sau poze cu cosmonauti sau cu proaspetii recruti. strangeti toate panzele de la etajele 1 si doi si dat-le inapoi elevilor, asa am face noi, dar voi nu sunteti ca noi care sa stiti ce investitie emotionala, nu mai zic de cea materiala, desi ar trebui sa zic, se pune in ceva facut cu pasiune pentru scoala, voi le veti da Petronelei Turcanu sa le refolosesca in scopurile proiectelor noi. dar eu va repet, dati-le jos si puneti in locul lor scriitori si alte personalitati celebre din lume si nu doar de pe la noi sa creada lumea ca pe vremea lui ceausescu ca exista numai doi si sa va holbati toata ziua la ce facem si ce dregem. parerea mea este ca aceasta strategie ar trebui folosita de toate catedrele de prestigiu din scoala. nu poate exista o cultura organizationala bazata pe supravegherea constanta a oamenilor care muncesc de le sar capacele cu metode noi si dupa ce fac una si alta tot ce fac ei este trimis peste hotare sau aruncat la gunoi.
dragii mei, emisiunea s-a terminat. in incheiere va invit sa ascultati valsul lui Evgheni Doga si va spun sincer ca daca eu l-as fi avut invitat de onoare pe domnul compozitor la noi la scoala faceam din aceasta invitatie o activitate speciala de care sa se stie peste tot prin scoala si as fi fost si eu invitata sa arunc un ochi la decor si v-as fi spus ca desi Doga e batran el nu e chior si eu daca as fi fost in locul lui si  as fi realizat atâtea clipuri cu valsuri care sunt pe you tube cu femei asa frumoase si cu barbati asa aratosi si cu lumini si cu matase, de le-am auzit pe toate alea de-a noua oftand cu dor cand au vazut cine rasare din decor, n-as fi facut un om sa se simta asa de prost incat sa nu -i vina in cap decat ideea de melancolie, tristete si boala. parerea mea este ca momentul a fost foarte prost organizat si este o rusine ca ati obosit un om deja destul de surmenat ca sa il vada pe dom palade cum canta niste prostioare pe care le canta peste tot si sa ii vada pe copiii aia de la cor imbracati in efectul bicolor si in incheiere va repet ca oricat ati incerca sa spalati prostia pe care ati facut-o cu valsul ala copiat de pe net si repetat pe hol la nesfarsit eu cu voi la teatru nu mai lucrez si daca ma mai chemati in acest proiect stupid va dau delete.


evgheni doga/ valsul din frumoasa si bestia premiat de unesco.
https://www.youtube.com/watch?v=tRTVoN95miM
https://www.youtube.com/watch?v=JkZxqgbO-rc

stiu ca suferiti foarte tare de la aceasta postare plina de infatuare si din acest motiv, ca sa va mai alin atasez aici o diploma felicitare pentru domnul comentator al acestui post de radio foarte bun si deasemenea pentru domnul regizor tehnic al carui nume il stiu acum: Maestrul Domingo.
aceasta felicitare o ofer deasemnea companiilor Apple si Microsoft pentru inventarea tastaturii si tastei prntscrn fara de care acesta felicitare nu ar fi fost posibila niciodata.
bravo, baieti sa mai inventati taste din astea!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails